Estepona ligger vid spanska Medelhavskusten i den västra delen av Costa del Sol, ca 3 mil väster om Marbella. Det är mycket nära Gibraltar och klara dagar ser man över till Nordafrika och Rifbergen i Marocko. I Estepona är det nästan sol jämt med över 320 soldagar per år. Estepona är också känt för sin långa härliga strand, över 2 mil lång.

I den mysiga hamnen finns gott om restauranger, många med fisk och skaldjur som specialitet. Från Estepona är det lätt att göra utflykter till Marocko, då det bara ca 4 mil till färjeläget för färjorna mellan Spanien och Marocko. I Estepona som är lite lugnare ort trivs alla från barnfamiljer till pensionärer. Att köpa hus eller lägenhet i Estepona är trevligt för hela familjen och huset eller lägenheten kan användas hela året.

I närheten av Estepona ligger den trevliga djurparken Selwo, som barnen kommer att älska. I den äldre delen av Estepona ligger tjurfäktningsarenan. Här hittar du också smala gränder med trevliga Tapasbarer. I Estepona är det enkelt att bo både som semesterbostad eller som åretruntboende. Malaga ligger 80 km bort, det är den flygplatsen som de flesta använder. Malaga flygplats har mycket bra flyg till Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vill du shoppa ordentligt så ligger grannstaden Marbella inte så långt bort.

Hyra hus eller lägenhet i Estepona

Estepona hotell och lägenheter - På Spanienspecialisterna hittar du hotell, hotelltips och lägenheter i Estepona. Läs om våra utvalda hotell. Vi erbjuder över 130 boenden i Estepona. Några billiga hotell, hostel och lägenheter. Andra lite finare. Alla passar för en eller flera veckor! Du kan boka boende i Estepona på Booking.com, Hotels.com, Sembo.se och TUI Villas.

Booking.com    Hotels.com   Sembo.se     TUI Villas