Nueva Andalucia är golfarnas dröm

Golf i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia är ett trevligt och attraktivt område att hyra hus eller lägenhet i. Det ligger väster om Marbella och rakt upp bergen ovanför Puerto Banus. Här ligger de väldiga bergen som bildar en fond i bakgrunden och Nueva Andalucia är grönt och lummigt.

Nueva Andalucia tillhör Marbella kommun och har en stor svensk grupp som hyr hus eller lägenhet här och som tillbringar stora delar av året i Nueva Andalusia. Marbella ligger bara 10 minuters bilväg bort så läget är perfekt för den som bo lite lugnare men ändå ha tillgång till Marbella och Puerto Banus nattliv. Till Malagas flygplats är det ca 45 minuter med bil.

Här hittar du svenska affärer och restauranger. Man bor i Nueva Andalucia mest för det behagliga klimatet och för golfens skull. På Costa del Sol har man ca 300 soldagar per år och mycket behagliga vintrar och varma sommrar. Många fastigheter ligger högt i Nueva Andalucia med fin utsikt över Medelhavet och du kan klara dagar se över till Marocka och Atlasbergen. Nueva Andalucia har en egen Bullring tjurfäktningsarena.

Det är mycket internationell stämning i Nueva Andalucia med restauranger från många länder. Ska du shoppa lite mer så ligger ett stort shoppingcentrum La Canada i Marbella och du hittar El Corte Ingles varuhus i Puerto Banus. Inne i Malaga ligger Ikea när du ska fixa möbler och husgeråd till din nya bostad.

Hyra hus eller lägenhet i Nueva Andalucia

Här på SpanienExperten hittar du många hus och lägenheter att hyra i Nueva Andalucia. Det gör det enkelt för dig att välja trevliga lägenheter eller hus som du är intresserad av. Du får också en bra överblick av vad du kan hyra i Nueva Andalucia då vi har ganska många hus och lägenheter till uthyrning.

Golf i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia är perfekt för golfare med många bra golfbanor inom området. Du spelar på golfbanor som Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf och La Dama de Noche. Alla golfbanorna ligger naturskönt med bergen i bakgrunden. Här finns naturligtvis också tennisbanor och bra gym.